Eten & drinken

Image

Onze gezellige eetkamer bevindt zich in het oudste gedeelte van het gebouw dat stamt uit 1860. Een paar jaar geleden is het helemaal gerenoveerd, waarbij de authentieke elementen zo veel mogelijk in ere zijn hersteld.

’s Ochtends kun je hier aanschuiven voor het ontbijt en ’s avonds serveren wij er het diner. Zomers kan er meestal lekker buiten gegeten worden onder de walnotenboom.

Image
Image

Ontbijt, lunch & diner

Image

Op de ontbijttafel staan koffie, thee, sapjes, yoghurt, hartig en zoet beleg en natuurlijk vers brood  en een croissant van de lokale bakker.

Voor de lunch is het mogelijk om een lunchpakket te bestellen. Ideaal voor een reisdag of een leuk uitstapje in de omgeving.

Het diner begint om 7 uur en bestaat uit een driegangen verrassingsmenu.

Op dinsdagavond koken we geen uitgebreid menu, maar staat er bijvoorbeeld soep, salade of een broodmaaltijd op het menu.

Image
Image
Image
Image
Image

Vers & lokaal 

Image

Gerechten worden in onze keuken vers bereid en we maken bij voorkeur gebruik van groente uit eigen tuin en lokale producten.

We zouden het leuk vinden als je mee eet, en/of een lunchpakket mee neemt, maar het is wel noodzakelijk om van tevoren te reserveren.

Dit kan natuurlijk meteen bij het boeken van de kamer tot uiterlijk de dag er voor. We horen ook graag of er iets is wat je liever niet eet, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Reserveren
Image