Antistress retraite week

Even niets hoeven, genieten van heerlijk eten, wandelen, uitrusten: volledig ontzorgd worden. Maar ook gaan we op zoek naar je patronen en een betere balans.

Heb jij regelmatig dat:

  • het je allemaal te veel wordt
  • het je niet meer lukt
  • iedereen iets van jou moet hebben,
  • je kribbig bent, je niet meer kunt ontspannen.
    Dan is de kans groot dat je tegen een burn-out aanzit of er wellicht al een hebt.

Kom dan 5 dagen naar de Bourgogne

Even weg van de dagelijkse routine en drukte geeft je de ruimte om je echt op jezelf te focussen. Aan jezelf te werken, terwijl er op Bourgondische wijze voor je gezorgd wordt. Je hoeft niet te denken aan werk, boodschappen, koken, huishouden en alle andere dagelijkse dingen, maar alleen aan jezelf. Hoe fijn zou dat zijn!
En dan veerkrachtig naar huis met meer inzichten.

Wat doen we

Tijdens deze 5-daagse coaching cursus in een informele setting in de Bourgogne leer je via ademoefeningen, groep-coaching, individuele coaching sessies en zangoefeningen weer te ontspannen, contact met je lichaam te maken en tot rust te komen.
Wat betreft het zingen: je hoeft niets te kunnen, maar door te ademen, door klank te maken maak je contact met je lichaam en dat gevoel zijn we vaak kwijtgeraakt.
Ook is er tijd voor ontspanning, voor een wandeling, bezoek aan een stadje, een wijnhuis of wellicht voor een goed boek.

Wanneer

Zondag 17 september 2023 vanaf 16.00 aankomst: welkom borrel en diner
Maandag 18 september tot en met vrijdag 22 september workshop retraite week
Zaterdag 23 september vertrek na het ontbijt.

Wie

Image

Marriët Kaasschieter

Al tijdens mijn conservatorium opleiding als zangeres en docerend musicus, waarbij ik kennismaakte met de onderwijsvakken: methodiek, didactiek en ontwikkelingspsychologie werd mij duidelijk dat lesgeven, mensen enthousiasmeren, hen nieuwe mogelijkheden laten horen en zien, mij op het lijf geschreven is.
Naast het doceren zing ik al ruim dertig jaar als soliste, als zanger in beroepskoren of ensembles. Wat heeft dit met coachen te maken, kun je nu denken. Veel! is dan mijn antwoord.

Als performer stond ik alleen voor een volle zaal, moest ik mijn vaardigheden voor het voetlicht brengen. Kreeg ik te maken met faalangst, met prestatiedruk, met presenteren, met contact maken met je toehoorders. Hoe breng ik de inhoud, in mijn geval de inhoud van de teksten van de uit te voeren stukken, over op het publiek. Allemaal zaken waarmee je als spreker in het openbaar, als leidinggevende van een bedrijf/organisatie, als manager ook te maken kunt krijgen.

Vanuit het werken met mensen in de vorm van coaching aan koren, koorscholing, zanglessen privé, dirigeren van ensembles, workshops en masterclasses groeide mijn passie voor het coachen in het algemeen.

Kosten

Compleet verzorgde week
all-in: € 1375,-
logies, ontbijt, lunch, diner, koffie/thee
coaching, begeleiding, training

Inschrijven