Hallo

Image

Wij zijn Clemens en Jacqueline. We hebben in het verleden veel gereisd voor zowel werk als plezier. Hierdoor kwamen we vaak in Hotels, B&Bs en restaurants, waardoor het idee onstond om ooit zelf een Chambres d’hôtes te gaan beginnen.

In 2012 zijn we vanuit Nederland naar het Engeland verhuisd, waar we bijna 5 jaar met veel plezier gewoond hebben. We vonden het erg leuk om de engelse cultuur van dichtbij te leren kennen.

Toen Clemens gevraagd werd voor een baan in Zwitserland, hebben we onze spullen gepakt en zijn in het mooie Zwitserland gaan wonen. Vier jaar hebben we genoten van Bergen, Kaasfondue en enigzins onverwachts de Zwitserse wijn.

Het idee om ooit een Chambres d’hôtes te beginnen bleef op de achtergrond steeds aanwezig. In 2020 gingen we tussen Corona lock-downs door op zoek en vonden we Auberge le Grillon. We werden verliefd op het oude gebouw met de vriendelijke uitstraling en de grote tuin. Samen met de veelzijdigheid van de omgeving wisten we het zeker en besloten le Grillon te kopen.

We kijken ernaar uit om je bij ons te begroeten. Tot snel!

Clemens & Jacqueline

Image