Image
Image
Image

Sinds het voorjaar van 2024  hebben we naast onze Chambres d’Hotes ook een charmante 2 persoons gîte.

De gîte beschikt over een eigen voordeur, halletje, woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlakte is ongeveer 40 m2.

Er is een privé vooruin, waar al vanaf het vroege voorjaar van het zonnetje kan worden genoten. En natuurlijk kunnen gasten van de gîte ook gebruik maken van de grote achtertuin (1ha) van de chambres d’hotes.

In de woonkamer met houtkachel is het ’s avonds goed toeven met een lekker wijntje (natuurlijk een mooie Bourgogne). De open keuken is van alle gemakken voorzien om een lekkere maatlijd te bereiden. De gehele gite is voorzien van vloerverwarming, zodat het zelfs in het vroege voorjaar of late najaar aangenaam warm is.

De prijzen zijn incl. bedlinnen, handdoeken, badjassen, elektra, wifi, gas en water, maar exclusief een verplichte eindschoonmaak van 30 euro. Huisdieren zijn in de gite niet toegestaan, overigens wel in de chambres d’hotes.

De gite kan gehuurd worden voor minimaal 3 nachten.

Een supermarkt en twee bakkers zijn te vinden in Epinac, op 5 kilometer. Voor het extra luxe vakantiegevoel kan er ook ontbeten worden in de chambres d’hotes of aangeschoven worden bij het diner.

Prijzen 2024

Reserveren
Image
Image
Image