Voor- en najaarsarrangement

Heeft u wel eens overwogen om in het voor- of naseizoen er op uit te trekken? De Bourgogne is in alle seizoenen prachtig! De ontluikende natuur in de lente of de prachtige kleuren van de herfst, zichtbaar in de bossen en in de wijngaarden op de heuvels. We kunnen hier nog lang nagenieten van de zomer, oftewel nazomeren met aangename temperaturen.

Wandelvierdaagse

Wandelvierdaagse De Bourgogne is een nog niet zo bekend wandelgebied in midden Frankrijk. Het wordt gekenmerkt door lieflijke heuvels, heel veel natuur en authentieke Franse dorpjes. In dit arrangement laten we u kennismaken met onze omgeving. Lekker onbezorgd op pad!

Wandelweek

Er zijn heel veel verschillende wandelingen te maken bij ons in de omgeving. In dit arrangement hebben we een leuk afwisselend programma voor u samengesteld. Naast wandelingen vanuit de Auberge, zijn er ook tochten door de Morvan en het wijngebied in opgenomen. Veel natuur, maar ook een stadswandeling ontbreekt niet.

Lees meer…

Fietsvierdaagse

Op de fiets zie je veel; het is een leuke manier om de omgeving te verkennen. De heuvelachtige omgeving van de Bourgogne nodigt uit tot fietsen. ’s Avonds na een lekker dagje in de buitenlucht en een verfrissende douche wordt u verwend met een heerlijk driegangenmenu. We hebben een leuk fietsarrangement voor u samengesteld!

Wijnarrangement

Het wijngebied van de Bourgogne is wereldberoemd vanwege zijn goede kwaliteitswijnen. Wijndorpen als Pommard, Meursault, Gevrey-Chambertin spreken tot de verbeelding. Het vereist heel wat vakmanschap en kennis van zaken om tot zo’n goed product te komen. Vindt u het leuk om wat meer te weten over de bourgognewijnen en het wijnproeven? Dan hebben wij voor u een leuk arrangement samengesteld!

Lees meer…