Golfen

Vindt u het fijn een dagje op de golfbaan door te brengen? Eens op een andere manier met uw sport bezig zijn dan op uw “thuisbaan”? Er zijn verschillende golfbanen in onze omgeving. Onder andere in Autun, Beaune, Pouilly-en-Auxois en Montchanin vindt u veel afwisseling.

 Watersport

Of liever een dagje op en aan het water? Zwemmen in een meertje of in een zwembad? Een waterfiets huren of een kano? Een wandeling langs het meer en daarna relaxen aan de waterkant? Het is allemaal mogelijk.

Boogschieten

Op 10 minuten rijden ligt een leuk Boogschietcentrum, waar u naast het schieten op een doelwit ook een parcours kunt lopen door bos en veld.

 Mountainbiken

Bewegwijzerde routes voor mountainbikes zijn te vinden in Autun. Daarnaast ook op diverse plaatsen in de Morvan. Op een drietal plaatsen zijn afdalingsroutes mogelijk. Daarbij is steeds een keuze tussen meerdere lengtes en niveaus. Eén van die plaatsen is Autun. Een andere is de Haut Folin, de hoogste top in de Morvan (901m)

Paardrijden

In de Morvan zijn mogelijkheden om paard te rijden. Een middag op pad door bos en over veldwegen onder leiding van een gids levert leuke herinneringen op.

 Klimsport

De krijtrotsen, die men hier in de Bourgogne op veel plaatsen vindt zijn heel geschikt voor het klim- en klauterwerk. Hiervoor kun je bijvoorbeeld terecht in Cormot. Ook in Autun is sinds kort een plek, waar je deze sport kunt beoefenen.